Kolekcija Traveller inspirirana je putovanjima i putnim iskustvima koja svakog od nas iznova obogaćuju.

Sjedeće garniture, sofe i fotelje dizajnirane su kao posvete velikim svjetskim gradovima. Raznolikost kulture i utjecaj na življenje dala je potpuno novu inspiraciju novoj kolekciji Natuzzi Editions.

Dizajn i udobnost prilagođeni su svima i tako je stvoren održiv, svestran, visoko kvalitetan, inovativan i funkcionalan tapecirani namještaj.

Natuzzi Editions Traveller kolekcija stvorena je za svakoga !

Sjedeće garniture Natuzzi Editions stigle su nam iz Italije i sa sobom donijele izvrsnost življenja iz mnogih svjetskih metropola. Dizajnirane su u Italiji, izrađene u Natuzzi-u, a svaka je na svoj način posebna. Dizajnom, oblikom, funkcionalnošću prati život i navike ljudi iz svih strana svijeta.

Svaka sofa, fotelja ili krevet stvoreni su za vašu potpunu udobnost.

 

BOSTON grad koji je poznat po glazbi inspiracija je istoimenoj sofi u kojoj možete uživati sami ili u društvu.

 

MACAO grad kojeg nazivaju "Las Vegas Istoka" izuzetan je po zabavi, bogatoj gastronomskoj ponudi a sve to  inspiracija je ovoj udobnoj sofi. Visoki nasloni, široka sjedala sinonim su gostoprimstva a za dodatnu udobnost zaslužni su inovativni električni mehanizmi koji se podešavaju prema željenom položaju.

 

SIDNEY grad koji nas odmah asocira na Operu inspiracija je fotelji koja ima izražene konture a za apsolutnu udobnost fotelje zaslužan je Dual Power motion sustav koji ima odvojeno podešavanje naslona za leđa i podrške za noge. 

 

 

 

ROMA grad u kojeg svi putevi vode kaže stara latinska poslovica postala je inspiracija iz drevnih ulica i križanja koja su oblikovala savršene kvadrate i pravokutnike. Geometrijska forma vizualno je prepoznatljiv stil koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Više o novim modelima kolekcije Traveller pogledajte u katalogu