TO NAS ČINI DRUGAČIJIMA!

NATUZZI EDITIONS - SINONIM ZA UDOBNOST OD 1959. g.

TALIJANSKI DIZAJN - svaka nova sjedeća garnitura, fotelja, krevet započinje u Design Italian Style centru u suradnji renomiranih dizajnera interijera i arhitekata. Praćenje trendova za uređenje doma, sklad boja, materijala i besprijekorna udobnost glavne su karakteristike Natuzzi sofa.

CERTIFIKATI KVALIETE - nadzor proizvodnje i sirovina, testiranja na nosivost, stabilnost, otpornost na vanjske utjecaje, zaštita okoliša prema najvišim standardima kvalitete primjenjuju se na svakom proizvodu.

INOVACIJE - više od 60 godina  kontinuiranog rada i ulaganja u proizvode doprinosi suvremenom stilu koji prema Vašim željama može zadovoljiti sva vaša očekivanja. Relaks mehanizmi na garniturama, sofama, foteljama sa Zero Wall sustavom napravljeni su za potpunu udobnost i opuštanje. 

RUČNI RAD - ideje arhitekata i dizajnera postaju stvarnost u rukama obučenih stručnjaka koji sudjeluju u proizvodnji od krojenja, šivanja, dorade i konačnog sklapanja i montaže.

U Hrvatskoj već 20 godina uživamo uz talijanski dizajn sjedećih garnitura, fotelja, dodataka za dom.

Natuzzi Editions posebna je linija koja će svakome pružiti željenu udobnost i komfor, izuzetno visoku kvalitetu i najbolju cijenu.

Ponuda uključuje sjedeće garniture s više od 30 modela s brzom isporukom, najpovoljnijom cijenom i besplatnom montažom.

Više informacija na prodajnim mjestima salona Natuzzi u Zagrebu, Buzin i Rijeci, Srdoči.